ArtLogika

Profesionalna izrada web stranica

#artlogika {
before: “nema granica” ;
content: “brza stranica”;
after: “seo optimizovana”;
}
IZRADA
izrada
Web Dizajn
Grafički Dizajn
Web Development
Optimizacija
Grafički Dizajn
  • Dizajn Webstranice
  • Redizajn Webstranice
  • Logo, Banners, Vizitke, Memo ...
Web Development
  • Wordpress*/Shopify
  • Laravel/CodeIgniter
  • Custom App
Optimizacija
  • SEO
  • Ubrzanje web stranica
*veliko iskustvo u izradi Wordpress web stranica
partners

Zdravo!

Kreiranje web stranica danas predstavlja veliki izazov. Internet je sve brži, stranica je sve više, pametni telefoni su preuzeli vodeće mesto prilikom korišćenja interneta.

Da bi web stranica pojedinca, firme ili prodavnice postala vidljiva na internetu, potrebno je ispuniti ogroman broj preduslova. Od dizajna, programiranja, brzine stranice, sigurnosti i na kraju poziciju u pretraživačima.

Ogroman broj stranica neće nikada doći do željenog korisnika!

Veliki broj stranica će biti oboren od strane hakera.

Ako korisnik ne bude zadovoljan sa prvih 5 sekundi pregleda stranice, zauvek će otići i nikada se više neće vratiti.

Ne bacajte novac. Radite sa nama.

web dizajn & artlogika …

Kreiramo web stranice preko 20 godina. Na stotine klijenata je iza nas.

Talentovani umetnici i programeri, potrudiće se da pronađu rešenje za svaki problem, da izrade web stranicu kojom ćete biti zadovoljni.

više o izradi stranica

Izrada web stranica u rukama profesionalaca.

Artlogika & WordPress

Ako pogledate bilo koju stranicu na internetu, 7 od 10 web stranica će biti izrađena u WordPress CMS sistemu. Slučajnost? Naravno da nije.

Od ličnih blogova do ogromnih web portala, mnogi su ukazali poverenje WordPress sistemu.

više o wordpressu

Izrada web shopa sa WordPress CMS povećava sigurnost i umanjuje troškove.

Hvala ti puno,ti zaista imas lijep pogled na Sarajevo,i baš sam sretan što si postao stanovnik Sarajeva, Sarajevu su potrebni ljudi kao što si ti.

Nedim Selimović / direktor CITY CAR RENTAL / Sarajevo

Muhamed je izuzetno talentovan umjetnik i web programer. Koristio sam njegove usluge više puta za kreiranje prilagođenih predložaka i CSS datoteka. Svaki put je njegov rad premašio moja očekivanja, naravno i dalje ću koristiti usluge studija ArtLogika

Daniel Anton / vlasnik GameFriends.com / Columbus, Georgia / USA

Bio sam impresioniran Muhamedоvom vještinom i profesionalnošću. Njegov način rada je vrlo precizan a njegov grafički stil izuzetno lijep. Takođe, komunikacija s njim je bila vrlo jednostavna i brza. Vrlo prijatan momak.

Jacopo Compostella Di Sanguinetto / vlasnik Sprit / Milano / Italy

Svih ovih godina, Muhamed mi je uveliko pomogao na nekim od mojih projekata kada je takva pomoć bila od kritične važnosti. Bilo da trebate novi logo dizajn, web stranice ili bilo što drugo vezano za dizajn i web programiranje, on je definitivno najbolja osoba za razgovor. Neki od njegovih dizajna izgledaju sjajno i nisu zastarjeli čak nekoliko godina kasnije.

Mario Vodopivec / Toronto, Ontario / Canada

Mnogo puta smo koristili usluge studija ArtLogika i jako smo zadovoljni! Dobra komunikacija i poštovanje rokova. Često, bismo dobili i ekstra usluge koje nisu bile uključene u projekat specifikacijama. Hvala!

Lav Crnobrnja / Direktor / Cloud Horizon Technologies Inc. / Toronto, Ontario / Canada

FANTASTIČNO! Muhamed je premašio moja očekivanja u kvaliteti, profesionalnosti i pravovremenosti. Za tri dana izrada web stranica je bila gotova iako je rok bio sedam dana a prvi pregled je dostavljen u roku od 24 sata! Tri dana izrade a imali smo dve velike revizije! HTML/CSS kod je bio čist, jednostavan za shvatiti, i naravno radi perfektno.

Kate O’Hara / Greater Minneapolis-St. Paul Area/ USA

O meni – Kontakt

muhamed zecirovic

Muhamed Zećirović. Diplomirani matematičar. Web Developer. Izrada PHP web stranica sa više od 20 godina iskustva. Ekspert za izradu aplikacija u WordPress CMS-u. SEO/SEM senior. Roditelj. Ljubitelj irskih setera. Ex muzičar.

Kontakt